top of page

Nous ajuts municipals a Viladecans per a l'accés a la universitat

NOTÍCIES VILADECANS | AJUTS MUNICIPALS | ACCÉS UNIVERSITAT


Publicitat


Sol·licituds obertes fins al 2 de desembre. Aquest divendres 18 de novembre s’ha obert la convocatòria dels nous ajuts municipals per import de 1.000 euros per a estudiants que s’hagin matriculat per primera vegada en estudis universitaris o ensenyament d’arts superiors.

La subvenció està adreçada a menors de 35 anys amb una dedicació acadèmica a temps complert que cursin el primer curs dels nous estudis. El criteri principal per atorgar l’ajut és la nota d’accés als estudis, amb una nota mínima d’un 7. En cas d’empat tindran preferència les persones menors de 23 anys o que tinguin una diversitat funcional, o bé que siguin membres de famílies nombroses o monoparentals, així com les dones matriculades en estudis masculinitzats (científics, tecnològics o esportius).


QUINZE DIES NATURALS PER FER LA SOL·LICITUD Les peticions per obtenir la beca s’han de tramitar, fins al 2 de desembre, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per presentar accedir i fer el tràmit cal disposar del certificat electrònic IdCAT. En cas de no disposar d’aquest, es pot iniciar la seva sol·litud al web del certificat IdCAT i culminar-la presencialment demanant cita a l’Oficina Viladecans Informació (trucant al telèfon 936351800) i explicant que es necessita per optar a aquesta subvenció en concret.

Enllaços relacionats Coneix al complet les condicions per a la concessió de l’ajut Demana més informació presencialment al Centre de Recursos per a joves Can Xic.

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page