top of page

Més de 500 persones viatgen al passat per la Festa Major de Viladecans a Ca n’Amat

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | FESTA MAJOR | CA N'AMAT



Coincidint amb la Festa Major i amb la Diada, Ca n’Amat ha estrenat la seva nova proposta museística, moderna i atractiva. En aquests dies, gairebé 600 persones han participat en aquest viatge al passat amb un recorregut interactiu sobre la vida al delta del Llobregat al segle XIX. Una època en la que no es centra cap altre museu del territori, i que fa de la de Ca n'Amat una proposta única al Baix Llobregat.


Ca n'Amat es pot visitar de dimarts a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h

Les persones que habitaven fa gairebé dos segles Ca n’Amat –un dels masos de terratinents dels camps agrícoles que omplien llavors Viladecans i que era n’és la seu del Museu– portaran al visitant pels espais de la casa, magníficament conservats. Cadascú podrà escollir amb quin personatge vol fer aquest viatge al passat, de manera autoguiada amb el mòbil personal o una tauleta que ofereix el mateix Museu. Cada personatge explica diferents visions de la vida a l’època, amb l’ajut d’audiovisuals i de realitat augmentada.


Ca n'Amat ja es pot visitar de dimarts a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h, amb una proposta que s’adapta a totes les edats i afavoreix diferents experiències en successives visites per convertir l'edifici en un punt d’atracció tant local com comarcal.






0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page