top of page

Les deixalleries mòbils a Viladecans ara més sostenibles

NOTÍCIES VILADECANS | DEIXALLERIES | DEIXALLERIA MUNICIPAL


Publicitat


Les minideixalleries que s’apropen als barris, per ajudar a la gent a fer un ús dels residus sostenible per al planeta, ara també contaminen menys. L’Ajuntament acaba de substituir el seu vehicle del servei per un d’elèctric, que se suma al vehicle a gas que fa servir des de la tardor l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Tots dos funcionaven abans amb dièsel.


El servei de deixalleries mòbils permet no haver d’anar a la Deixalleria Municipal a dipositar els residus de petit volum que han de ser tractats de manera especial i no es poden deixar als contenidors del carrer. Per exemple, bombetes, piles, càpsules de cafè, material informàtic o petits electrodomèstics, així com estris de cuina, oli de cuina usat i roba vella.



El servei compta amb dos circuits: un que fa l’Ajuntament de dilluns a divendres instal·lant-lo cada matí o tarda en set punts diferents i un altre a càrrec de l’AMB només els dijous, que visita set barris en una franja horària determinada.


L’ús de tots els serveis de deixalleria (fixa i mòbil) té incentius econòmics. I és que es poden obtenir descomptes de fins al 14 % en la taxa de tractament de residus que es paga dins de la factura de l’aigua.


Consulta espais i horaris aquí.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page