top of page

Les Aules d'Estudi tornen a Viladecans en tres espais i amb tallers de suport

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES VILADECANS | AULES ESTUDI | TALLERS SUPORT



L'Ajuntament ha reprès el servei d'Aules d'Estudi, que en aquesta ocasió es desenvolupa en tres equipaments i compta amb un programa d'activitats per afavorir l'estudi, el benestar emocional i els hàbits saludables en un moment d’estrès emocional. Es tracta del primer cop que el servei d'atansa als tres districtes de la ciutat, tot prestant-se a Can Xic, el centre Edelia Hernández i l'edifici Cúbic. El servei està en marxa fins al 28 de juny, coincidint, com és habitual, amb l'època habitual de preparació dels exàmens.


A Can Xic, les Aules d'Estudi donen servei tots els dies de 16 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges ho fan, a més, de 10 a 14 hores. En el cas de l'Edelia Hernández, hi ha el mateix servei, però l'horari s'allarga fins a les 23 hores de dilluns a divendres. Pel que fa a l'edifi ci Cúbic, només està obert els caps de setmana, excepte els dies 13 i 14 de maig per la Fira de Sant Isidre. L'horari, com en els altres dos espais, també és de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. L'accés a l'edifi ci es fa pel carrer del Segle XXI.


Publicidad


Donat que la preparació dels exàmens no és fàcil, s'han previst tallers per ajudar a obtenir el màxim profit de les hores dedicades a l'estudi. Aquests es realitzaran a Can Xic al mes de maig:

Divendres 19/05

  • De 17 a 18.30 h 'Millora els teus esquemes'

  • De 18.45 a 19.45 h 'Relaxació: sessió de ioga'

Dilluns 22/05

  • De 17 a 18.30 h 'Millora el teu rendiment: Com augmentar la tema memòria' i 'Millora el teu rendiment: Quins tipus de memòria existeixen?

  • De 18.45 a 19.45 h 'Relaxació: risoteràpia'

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page