top of page

Torna al format presencial el Fòrum Sant Boi Empresa i Comerç

NOTÍCIES SANT BOI | EMPRESA | FÒRUM EMPRESARIAL


El Fòrum Sant Boi: Empresa i Comerç 2021 torna de manera presencial per tal de reprendre un espai que faciliti el diàleg, el treball en xarxa i l’intercanvi d’idees innovadores entre el teixit empresarial i comercial de Sant Boi. L'objectiu de la trobada és compartir diferents formes de fer, d’organitzar el treball, de vendre, de comunicar, en definitiva, noves formes de relacionar-nos amb el mercat aprofitant les noves oportunitats que ens ofereix la tecnologia i l’actual manera d’entendre el món, en una aposta segura per la sostenibilitat i la millora continua.



La periodista Jessica del Moral conduirà una taula rodona on coneixerem bones pràctiques, innovadores i d’èxit, de quatre empreses del municipi que han sabut aprofitar les circumstàncies sobrevingudes per la pandèmia, per enfocar les seves accions a la innovació de les seves organitzacions.


Tindrem l'oportunitat de conèixer altres empreses i comerços a partir d'una dinàmica a càrrec de la Rosaura Alastruey, especialista en treball en xarxa professional.


L'acte és presencial, amb aforament limitat i amb prèvia reserva de plaça. També es podrà seguir l’acte en línia a través del canal de Youtube de l’ajuntament.


Més Informació: empresa@santboi.cat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page