top of page

L’Escola de Noves Oportunitats gradua un centenar de joves a Viladecans

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS VILADECANS | NOVES OPORTUNITATS


Des de l'Ajuntament de Viladecans es fan diferents cursos de formació per millorar l'ocupació dels joves que han abandonat els estudis, i com a conseqüència, tenen més dificultats a l'hora de trobar qualsevol oportunitat professional.

Noves oportunitats Viladecans

El passat dimarts 13 de juny, es van entregar els diplomes als i les 94 participants que han completat, al llarg d'aquest curs educatiu, la seva formació a l'Escola de Noves Oportunitats, als Programes de Formació i Inserció o al Programa Singulars "Jove, al Baix Impulsa't". Finalitzat el curs acadèmic, els diferents grups de joves han adquirit competències personals, transversals i tècnic-professionals que els ajudarà a reprendre els seus itineraris formatius i/o inserir-se en el mercat de treball.


Un 27,2% de les persones joves que han participat en alguns dels itineraris de l'Escola de Noves Oportunitats ha aconseguit introduir-se en el món laboral. El programa que ha obtingut una inserció laboral més alta ha estat l'especialitat d'Auxiliar de magatzem de Singulars, amb un 71 % d'assoliment. Pel que fa als PFI's, la inserció laboral ha estat d'un 24 %, mentre que el 86% continua formant-se.


Durant l'acte de cloenda, els tutors dels cursos han valorat l'esforç dels joves i la fita assolida de millorar la seva ocupabilitat, i els han animat a continuar els seus itineraris professionals.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page