top of page

El festival FILMETS obrirà l’edició d’enguany amb el curt guanyador de l'Oscar l’any 2023

NOTÍCIES BADALONA | FESTIVAL FILMETS | CURTMETRATGES


El festival FILMETS obrirà la seva 49a edició amb un plat fort, concretament amb la pel·lícula que ha guanyat l’any 2023 l’Oscar de Hollywood i el premi BAFTA britànic a la millor ficció. Es tracta de la pel·lícula ‘An irish googbye’, una comèdia dramàtica produïda per Irlanda i el Regne Unit i que proposa un plantejament vital sobre si el pragmatisme és o no sempre més intel·ligent que els sentiments.


El festival FILMETS comença amb més força que mai com ho demostra la selecció de 7 pel·lícules que es podran veure a la Sessió Inaugural. D’aquestes 7 pel·lícules, cal destacar el documental ‘Liturgy of anti-tank obstacles’, que mostra l’estremidora visió de com la guerra a Ucraïna ha imposat uns canvis d’hàbit a la vida quotidiana dels ucraïnesos. El curt mostra com a l’oest del país els escultors d’estàtues religioses es reciclen fabricant obstacles antitancs. També cal destacar el curt català ‘Niuada’, un drama rural on els protagonistes són uns nens i nenes que no sempre són tan innocents com poden semblar. Una tensa utilització del paisatge i un bon repartiment infantil.


La Sessió Inaugural també es convertirà en un homenatge a la cineasta Carla Simón, que rebrà la Venus d’Honor del festival. Carla Simón està vinculada a FILMETS des de l’origen de la seva carrera cinematogràfica i ja a l’any 2015 va guanyar la Venus al Millor Curt de Badalona.


La Sessió Inaugural de la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival es farà el divendres 20 d'octubre, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona i serà retransmessa en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. El senyal de la sessió serà produït per Televisió de Badalona.


+ INFO A: FESTIVAL FILMETS


Publicitat




0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page