top of page

A Viladecans, durant tot l'agost, hi haurà zones blaves gratuïtes i canvis d'horaris en equipaments

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES VILADECANS | ZONA BLAVA | VACANCES D'AGOST


A Viladecans les zones regulades d'estacionament passaran a ser gratuïtes durant tot l'agost (de l'1 al 31), ja que en aquest mes bona part del teixit comercial fa vacances i aquesta eina està en funcionament per afavorir la rotació de vehicles a l'entorn dels eixos comercials. A més els serveis municipals de Viladecans s'adaptaran a la reducció de l'activitat a la ciutat durant el mes d'agost, en el qual molta gent gaudeix de les merescudes vacances. D'atra banda, alguns equipaments públics de Viladecans modificaran els seus horaris o tancaran les seves portes per prendre un descans.


A l'agost, l'Ajuntament de Viladecans mantindrà el servei d'atenció ciutadana presencial els matins de dilluns a divendres.

A l'oficina Viladecans Informació es podrà ser atès, mitjançant cita prèvia, als matins: de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i els divendres de 9 a 13 hores.


Les consultes ciutadanes a l'edifici consistorial de Can Modolell també es podran fer només als matins, de 8 a 14.30 hores. A banda, el servei d'atenció telefònica es manté tot el dia (de dilluns a dijous de 8 a 20 hores i divendres de 8 a 19 hores), de manera que s'ofereix un ampli ventall d'atenció.


La Biblioteca de Viladecans no agafarà vacances en tot l'estiu, tampoc al mes d'agost. Això, sí, tancarà els dissabtes fins a l'11 de setembre. Així, el servei -que actualment s'ubica a l'Institut Josep Mestres a causa d'unes obres de reforma- obrirà de dilluns a dijous de 15 a 20.30 h i els divendres de 9 a 14.30 h.


El complexos esportius municipals baixaran el ritme només una mica durant l'agost.

Podium Viladecans obrirà durant tot el mes d'agost amb normalitat: de dilluns a divendres de 7 a 22.30 h, dissabtes de 8 a 20 h i diumenges de 9 a 19 h.

En canvi, Atrium Viladecans tancarà les seves portes del 31 de juliol al 15 d'agost per feines de manteniment. A partir del 16 d'agost, tornarà a obrir de dilluns a divendres de 7 a 22.30 h, dissabtes de 8 a 20 hores i diumenges de 9 a 14 h.0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page