top of page

La Cavalcada dels Reis d'Orient recupera la màgia i la il·lusió a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | CAVALCADA REIS | RUTA CAVALCADA REIS


Publicitat


Melcior, Gaspar i Baltasar tenen molta feina embolicant regals i treballant amb els patges, però sempre tenen un forat per escapar-se i saludar a les famílies de Viladecans en la tradicional Cavalcada de Reis. Enguany, la cerimònia serà especial perquè a més de recuperar l'espectacle inicial després de dos anys de no poder celebrar-se, acompanyaran a les seves Majestats pels carrers més entitats locals que mai.

L'acte començarà, com és habitual, a les 18 hores enfront d'Atrium Viladecans i el públic haurà d'ajudar el Sereno Isidro a trobar la clau màgica que ha perdut i que obre totes les cases de la ciutat. Quan ho aconsegueixi, el Sereno podrà rebre als Reis d'Orient, que seguiran el mateix recorregut dels últims anys en la seva tradicional Cavalcada. Igualment, si estàs lluny aquell dia o has de treballar i no podràs viure la rua de manera presencial, recorda que també podràs seguir el directe a través de l'Instagram de l'Ajuntament de Viladecans (viladecans.ig).


LES ENTITATS ACOMPANYARAN ALS REIS D'ORIENT Hi ha moltes ganes de tornar a celebrar la cavalcada com els anys abans de la pandèmia, sense restriccions i observant els somriures, ja sense mascareta, dels nenes i les nenes que ocupaven els carrers de la ciutat. Les entitats són conscients d'això i aquest any hi haurà més companyia que mai al costat de la comitiva. En total, seran deu entitats i escoles de ball: Viladecans Contra el Càncer, Classic Club Viladecans, la Colla del Mamut, Asdivi, Diables de Viladecans, la asociación Percussió Sankofa i les escoles de ball JMV Linedance, Anna Dansa, La Plataforma i Dreambox0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page