top of page

Beques a Gavà per finançar les activitats infantils i juvenils d'estiu

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES GAVÀ | ACTIVITATS INFANTILS | CASAL D'ESTIU



L’Ajuntament de Gavà en col·laboració amb les entitats de lleure, clubs esportius i escoles d’arts han preparat una àmplia i diversa oferta de casals, colònies, campaments i activitats artístiques i esportives.


El pavelló Jacme March, la Nova Piscina i l’Estadi la Bòbila acolliran les activitats del Casal Esportiu Municipal adreçat a nens i nenes que hagin cursat de P4 a 6è. L’oferta de casals es completa amb les propostes de diversos esports, activitats lúdiques, d'art i campaments que organitzen les entitats de la ciutat.


L’Ajuntament de Gavà ofereix a les famílies beques per finançar les activitats d’estiu a les quals es poden acollir els infants empadronats a Gavà que tinguin entre 3 i 16 anys i que estiguin cursant de P3 a 4t d’ESO. També hi ha una línia de subvencions de suport a la inclusió per infants i joves entre 3 i 18 anys.


Publicidad


El termini per sol·licitar la beca encara no està obert, però et recomanem que preparis tota la documentació amb aquests passos:

  • Descarregar i completar l’annex 5 i la sol·licitud que trobaràs aquí

  • Anar al casal on vols apuntar al teu fill/filla i que et signin la documentació

  • Amb això, només et quedarà fer el tràmit a l’OAC (pots fer-ho presencialment o en línia, però un cop s’obri el termini. Informarem quan es confirmin les dates de concretes.


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page