top of page

Alcampo incorpora un nou servei de recompra i reparació de tecnologia

NOTÍCIES SANT BOI | ALCAMPO | REPARACIÓ TECNOLOGIA


Alcampo ha fet un pas més en el seu projecte d’economia circular incorporant en els seus hipermercats de Marbella (Màlaga) i Sant Boi (Barcelona) un nou servei, en col·laboració amb l’empresa malaguenya Reware, que complementa la venda de tecnologia de segona mà ja disponible en més de mig centenar de centres: recompra i reparació d’aparells tecnològics.

En un mostrador identificat sota el nom del projecte “Nueva Vida”, els clients poden, a més de comprar dispositius reacondicionats, utilitzar el servei de reparació dels seus aparells tecnològics com smartphones, tablets i ordinadors. Els clients també poden contractar la posada en marxa de nous smartphones i la recompra de tecnologia, sent aquest últim un servei exclusiu pels clients de targeta Club Alcampo, ja que l’import de la valoració de la recompra s’inclou com a saldo disponible d’aquesta targeta.

Alcampo treballa en col·laboració amb Reware des de l’any 2018, moment en el què va posar en marxa un projecte de venda de productes reacondicionats de telefonia i informàtica de segona mà que és ja una realitat en 51 hipermercats.

L'objectiu és aplicar la jerarquia de residus, promovent la reutilització i reduint amb aquesta iniciativa la quantitat de residus generats, així com l’explotació de nous recursos naturals.

Per a Jaime Cantallops, Director de productes de no alimentació: “Aquest projecte neix i creix en base als pilars de l’economia circular com reutilitzar, reparar, renovar i reciclar materials”.

A més de la venda de tecnologia de segona mà, Alcampo compta amb quasi una vintena de corners de venda de roba de segona mà en col·laboració amb Moda re-. Així mateix, Alcampo ofereix productes circulars de marca pròpia com petfood fabricat a base de subproductes carnis procedents de les seves carnisseries, o substrat universal elaborat amb residus orgànics generats en les botigues i magatzems logístics. En aquest marc, cal indicar que 35 centres són residu zero, és a dir, el 100% de residus que es generen és reciclat o valoritzat.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page