top of page

13 i 14 de maig vine a la 52a Fira de Sant Isidre i la 21a Mostra d'Entitats a Viladecans

NOTICIES VILADECANS | FIRA SANT ISIDRE | MOSTRA D'ENTITATS



Respectant el passat, però mirant més que mai al futur. Així s'ha presentat en societat la 52a Fira de Sant Isidre i la 21a Mostra d'Entitats, en un acte a la Torre del Baró encapçalat per l'alcalde Carles Ruiz, la tinenta d'alcalde i regidora de Comerç i Turisme, Carme Gimeno, i el president de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, Carles Faura. Davant del del Gremi d'Hostaleria i de la Xarxa Comercial, Ajuntament i Cooperativa han signat el conveni de col·laboració per a la celebració del tradicional concurs-exposició de paneres de fruits del camp, ja característic a la fira de la fira viladecanenca.


ARRELANT AL FUTUR La 52a Fira de Sant Isidre i 21a Mostra d'Entitats de Viladecans se celebraran els dies 13 i 14 de maig, a l'eix ja habitual que comprèn la plaça de la Mediterrània, l'edifici Cúbic i el parc i el passeig de la Marina. Serà un aparador de l'activitat econòmica i associativa de la ciutat, però enguany se centrarà, més que mai, en reivindicar que l'agricultura a Viladecans és passat, però també present i, sobretot, futur.

I és que enguany la mirada de la Fira estarà posada en el potencial tecnològic i innovador del món agrícola, sense deixar de perdre de vista, però, el passat i el present. Ho farà, a més, amb les paneres de fruits del camp que van néixer fa més de mig segle com una reivindicació de la vida de pagès, passant per l'espai gastronòmic de tapes de producte de proximitat que mostrarà la vitalitat agrícola actual, fins a l'estand municipal on s'explicarà com la ciutat vol caminar cap a un futur amb una agricultura apoderada que es converteixi, fins i tot, en antídot a la crisi climàtica.


Publicidad

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page