top of page

REFORMES DE LOCALS

Reformes de locals comercials

La creativitat i la capacitació del nostre equip ens permet desenvolupar projectes innovadors i funcionals, dissenyant mobiliari a mesura i personalitzat per a cada tipus d'espai i de negoci.

Reformem locals comercials de qualsevol mida i tipus:

Disseny i projecte de interiorisme segons la imatge corporativa

Gestió de documents i legalitzacions

Gestió integral del proces constructiu

Disseny, fabricació, suministrament i montatge del mobiliari

La nostra cobertura a escala nacional ens permet oferir el millor pla d'implantació o rehabilitació del seu negoci.

Reformes de locals comercials
anuncioshaco.jpg

Tens un local per reformar? Consell útils

Avui en dia, per desgràcia, és habitual veure com alguns comerços es desplomen per culpa de la dificultat a l'hora d'adaptar-se a l'actualitat. Amb la tecnologia, estem davant un moment de globalització total. Les influències i les comparacions es donen cada dia amb qualsevol cosa. Un local comercial ha d'estar en bones condicions perquè els vianants s'adonin del comerç i vulguin passar a formar part de la clientela habitual.

A l'hora d'afrontar aquesta classe de reformes, s'ha de tenir en compte en tot moment que es tracta d'una inversió, ja que s'inverteix directament en la millora del negoci que es vol dur a terme i, tard o d'hora, s'acabarà amortitzant l'obra. Amb el temps, l'amortització es convertirà en beneficis.

 

Insonorització

Segons la classe de local que es vagi a reformar, serà necessària una insonorització per no molestar el veïnat. Per controlar el soroll que pugui causar el local, aconsellem contactar amb un tècnic que s'encarregarà de mesurar els decibels i calcular la forma d'insonoritzar correctament l'espai. No fer-ho podria suposar una despesa i el possible tancament de el local, de manera que la inversió de la reforma es convertiria en un malbaratament absolut.

Les llicències

Les llicències són la part més important i probablement la més oblidada per alguns. És imprescindible tenir les llicències en ordre per poder dur a terme la reforma de el local, ja sigui per fer una reforma com per a un local completament nou. Per a això és aconsellable contactar amb professionals que puguin garantir-nos el correcte compliment de les normes, ja sigui amb un arquitecte o amb un professional de les reformes.

Instal·lació elèctrica i climatització

La instal·lació elèctrica i la climatització són una de les parts més importants. És aconsellable buscar assessorament en la companyia elèctrica perquè ens pugui informar de l'tipus d'instal·lació que es necessitarà a l'hora de canviar les instal·lacions o de reformar-les. També, la companyia elèctrica, s'encarregarà de comprovar l'estat de les instal·lacions de el local i l'escomesa general si decidim fer només la reforma.

No menys important és fer un estudi sobre l'aire condicionat per col·locar-ho en la millor ubicació possible, per cobrir una major zona i així poder reduir el seu ús a més de tenir en compte que és imprescindible col·locar l'aparell de manera que haurà expulsar l'aire a l' exterior per al seu correcte funcionament.

¿Cuál es la mejor época del año para reformar la fachada? Es muy importante evitar las épocas de... >>

fachada3.jpg
portadaOK.jpg

¿Cuanto puede costar la reforma de mi cocina? El precio de un reforma de cocina es una de las mayores,... >>

redondo-rosa.jpg

Aus i Ous Rosa. Prova la nostra gamma d'elaborats artesans i especialitats amb pollastre

Recomanat

bottom of page