top of page

Votacions per escollir els pressupostos participatius 2022-2023 a Sant Boi de Llobregat

NOTÍCIES SANT BOI | PRESSUPOST PARTICIPATIU | VOTACIÓ PRESSUPOST


Publicitat


La votació dels pressupostos participatius de Sant Boi comença i romandrà oberta fins el dia 5 de febrer de 2023.


La votació estarà oberta del 9 de gener al 5 de febrer. Durant aquest període també és podrà canviar la votació, si ho desitges.


Només les propostes que hagin obtingut com a mínim 20 vots podran passar a la fase d'execució. Les imatges de totes les propostes són a títol il·lustratiu i no expressen de manera exacta l'acció a realitzar.


Si tens qualsevol dubte et deixem aquest vídeo on t'expliquem el procediment per registrar-te, verificar l'usuari i votar.Però què són els PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS?

A través d'un procés participatiu obert, la ciutadania proposarà i escollirà com gasta l'Ajuntament de Sant Boi 300.000€ del pressupost municipal de l'any 2023 en projectes vinculats a la salut, les persones joves i la sostenibilitat.


La distribució dels 300.000€ serà de 250.000 € per inversions i 50.000€ per despesa corrent.


En aquesta edició les actuacions d’inversió seran les d’adquisició de béns que perduren més d’un any, les de construcció, adequació o reforma d’equipaments, espais i entorn natural i urbà, sempre que estiguin vinculades a la sostenibilitat, la salut o les persones joves. Queden excloses les actuacions de manteniment en l'espai públic (millora de carrers, voreres, asfalt, mobiliari urbà...)


Les actuacions de despesa corrent seran les que es realitzen en un moment concret i que tenen una durada determinada que no sigui superior a un any. Poden ser activitats, projectes, campanyes, estudis, programes...コメント


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page