top of page

Viladecans recupera la Setmana de la Gent Gran amb activitats a l’aire lliure en la seva 31a edició

NOTÍCIES VILADECANS | GENT GRAN | ESPORT

 

Publicidad

 

Viladecans celebrarà la 31a edició de la Setmana de la Gent Gran de nou, després del parèntesi de l'any passat provocat per la pandèmia. Serà una Setmana diferent, que es gaudirà a l'aire lliure. Hi haurà dues activitats esportivesuna marxa nòrdica i dues classes de gimnàstica– i la tradicional commemoració de les Noces d'Or.La campanya Som primavera!, una injecció d'optimisme per reactivar l'economia local a Sant Boi

L’1 de maig s’activa la zona taronja a la platja de Gavà

El Reloj de Paula abre la jornada de debate sobre maltrato infantil “Maltratadas y Olvidadas"


La marxa nòrdica sortirà des de la plaça de la Vila el dilluns, 14 de juny, a les 10 hores. Les classes de gimnàstica de manteniment se celebraran a Podium Viladecans i al Camp Municipal de Futbol el dimecres, 16 de juny, a les 10 hores.


Pel que fa a la commemoració de les Noces d'Or d'enguany, tindrà lloc l'últim dia de la Setmana, dissabte 19 de juny, a les 12 hores, a l'Ateneu de Cultura Popular de Can Batllori, amb l'assistència de 25 parelles de Viladecans que fa 50 anys que conviuen.


Viladecans recupera així la Setmana de la Gent Gran, un esdeveniment que té lloc anualment a la ciutat des de fa 31 anys; un conjunt d'activitats perquè les gaudeixin especialment les persones grans.


La Setmana vol fer un merescut reconeixement a les persones grans de la ciutat que són molt actives, i també per promoure un envelliment actiu, uns hàbits de vida saludables i, sobretot, unes bones relacions interpersonals amb activitats lúdiques i culturals.


#Viladecans #gentgran #activitats #setmanagentgran #marxa #gimnàstica #NocesdOr #hàbits #saludable #esport

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page