top of page

Viladecans presenta una edició especial de la Fira de Sant Isidre i Mostra d’Entitats

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | FIRA SANT ISIDRE | PRODUCTE LOCAL

 

Publicidad

 

L’alcalde Carles Ruiz, la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat Carme Gimeno i el president de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, Carles Faura, presenten l’edició especial d’enguany de la Fira de Sant Isidre i la dinovena Mostra d’Entitats de la ciutat.
L’any passat, els dos esdeveniments es van ajonar i enguany se celebren, encara que sigui amb un format diferent per la pandèmia –majoritàriament virtual–, començant per aquest acte de presentació, que es descentralitza i té lloc en una explotació agrícola del municipi.


Així, Viladecans adapta l’esdeveniment a la situació sanitària, però mantenint l’esperit de suport al producte agrícola de proximitat i a la promoció comercial i de l’hostaleria, i també del teixit associatiu, que l’han caracteritzat sempre.


El passeig habitual pels estands a Cúbic i al parc de la Marina es farà, encara que a través d’Internet: la Fira Virtual impulsada per l’Ajuntament (viladecans.cat/firadesantisidre), on també hi haurà les propostes d’algunes entitats locals que han preparat vídeos amb tallers, xerrades i master classes.


La inauguració de la Fira serà també virtual, en aquest web i mitjançant les xarxes socials, a les 18 hores del 14 de maig, primer dia de l’esdeveniment.


En aquests dies de desenvolupament de la Fira, una dotzena d’establiments d’hostaleria locals participaran en la Ruta dels Platets, un circuit gastronòmic centrat en el producte de proximitat que oferirà premis a les persones participants.


Per la seva banda, el 15 i el 16 de maig, el Mercat de la Cooperativa Agrícola s’instal·la a la rambla Modolell, amb el ja tradicional Lot de la Fira com a gran protagonista. A preus promocionals, la ciutadania es podrà emportar un lot de productes de l’horta local amb una bossa de tela de regal.


A més, durant els deu dies de la Fira, en una sèrie de comerços i bars, viladecanencs i viladecanenques podran fer-se amb la primera de les tasses col·leccionables que impulsa l’Ajuntament per promoure l’alimentació saludable i de quilòmetre 0, en fer una despesa mínima de quinze euros.


També, si la ciutadania participa en El Joc de la Fira, podrà obtenir un Lot de la Fira com a premi. La Cooperativa Agrícola portarà les seves paneres, fotos antigues i cartells de totes les edicions de la Fira al comerç i l’hostaleria. Si s’està ben atent aquells dies quan se surti a comprar, passejar o prendre alguna cosa, les respostes a les preguntes del joc estan assegurades.


El 15 i el 16 de maig, la Mostra d’Entitats organitza a la rambla Modolell una acció per homenatjar les entitats: el Passeig de la Fama de les entitats, una exposició fotogràfica i una acció col·laborativa perquè, entre tots i totes, es pugui teixir el millor suport al potent teixit associatiu de la ciutat.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page