top of page

Víctor Francos, secretario de estado para el deporte visita el Estadio de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Actualizado: 12 abr

NOTICIES SANT BOI | ESPORT | BÉISBOL i SÓFTBOL SANT BOI


Gemma Badia renova l’alcaldia

El dimarts 4 de juliol el president del Consell Superior d'Esports i secretari d'Estat per a l'esport, Víctor Francos, va visitar l'Estadi Municipal de Beisbol i Sóftbol Antonio Hervás de Sant Boi de Llobregat per completar la seva agenda a la provincia de Barcelona.


Víctor Francos, president del CSD, acompanyat pel primer tinent d'alcalde, José Ángel Carcelén; i el regidor de Promoció Esportiva, César Thovar, va tenir una trobada amb els equips del Club de beisbol i softbol Sant Boi, va visitar les instal·lacions a més va poder presenciar els entrenaments i tenir una petita xerrada amb jugadores de la selecció espanyola.

Gemma Badia renova l’alcaldia de Gavà

El president del CSD ha volgut posar en valor l'esport base, encara que ha volgut remarcar que l'esport d'elit "és molt important, perquè és el motor del nostre esport, sense guanyar campionats no arriben patrocinis i sense patrocinis no hi ha diners". Així mateix, ha reclamat la col·laboració de totes les administracions públiques per al finançament de l'esport "Necessitem l'ajuda de tots".


"És impressionant la quantitat de nens, joves i esportistes que hi ha aquí" Ja que el beisbol i el sóftbol són esports d'estiu en necessitar unes característiques molt concretes. També a volgut destacar que "són un orgull de club i un orgull per a l'esport de Catalunya i Espanya".
0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page