top of page

Sant Boi torna a celebrar la tradicional Carxofada popular

NOTÍCIES SANT BOI | CARXOFADA | FESTES POPULARS

Publicidad


Després de tres anys torna a Sant Boi la Carxofada popular. La Carxofada de Sant Boi és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi amb la complicitat de la Cooperativa Agrària Santboiana, el col.lectiu de restauració Degusta Sant Boi, Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial.


Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, en la presentació oficial a mitjans de comunicació ha deixat palès les ganes de retrobar-nos al voltant d'una taula on gaudir d'aquest producte estrella que és a Sant Boi "la carxofa".


L'activitat es va iniciar l'any 1999 i s'havia celebrat fins al 2020, que va quedar suspesa degut a la pandèmia de coronavirus. Han hagut de passar tres anys per tornar a reprendre aquesta cita tan arrelada a la vida de Sant Boi.


Ara per fi, el 2 d'abril de 2023, es tornarà a celebrar amb el format tradicional de dinar popular a la Pl. de l'Ajuntament de Sant Boi i la rambla Rafael Casanova.


Els primers 200 tiquets de reserva per al dinar ja s'han exhaurit a un preu de 14 euros.

Enguany fins arribar al màxim de 1600 tiquets es podràn adquirir a ENTRÀPOLIS de manera anticipada. No obstant els que vulguin esperar a últim moment també, si en queden, podran comprar el seu tiquet el mateix dia a un preu de 16 euros.
El dinar s'organitzarà en quatre torns (12:30h, 13:00h, 13:30h i 14h)

Pel que fa al format del dinar, es proposa un menú gastronòmic dissenyat i preparat pels restaurants del col.lectiu Degusta Sant Boi.


Mentrestant, del 9 de març al 9 d'abril s'ha organitzat la primera ruta de tapes de Sant Boi. La Carxotapa compta amb la participació de 14 establiments de Sant Boi que oferiran al preu de 3 euros una tapa de carxofa acompanyada de beguda.


A més es lliurarà un passaport carxofer, on per 4 consumicions de tapa + beguda, el portador participarà en el sorteig de 3 lots de productes del Parc Agrari.

0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page