top of page

Sant Boi, seu del Campionat d'Europa de Softbol Femení

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS SANT BOI | ESPORT | SOFTBOLSant Boi serà la seu principal del Campionat d'Europa de Softbol Femení, que se celebrarà el mes de juliol.


El campionat, organitzat per la Federació Europea de Softbol, es disputarà del 24 al 30 de juliol a les quatre instal·lacions internacionals existents a Catalunya: Sant Boi –que serà la seu principal-, Barcelona, Viladecans i Gavà. Hi participaran 22 seleccions nacionals absolutes i més de 500 jugadores. La selecció espanyola tindrà com a rivals de grup Israel, Ucraïna, Eslovàquia, Turquia i Finlàndia. Els tres primers equips classificats obtindran plaça per a la primera fase del Mundial 2023.


En representació de les quatre poblacions que seran seus de l'Europeu, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, Maria Antònia Barragán, ha valorat el compromís d'aquests consistoris amb la promoció de l'esport femení i ha destacat la bona feina que fan els clubs de beisbol i softbol.

Sant Boi seu del campionat softbal femení
Presentació esdeveniment esportiu internacional al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona.

L'acte ha estat presidit per la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula. També hi han assistit el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Jordi Vallès, i el president de la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol, Jesús Lisarri.


Aquest serà el primer cop que un Campionat d’Europa absolut de softbol se celebrarà a Catalunya. Serà una festa del softbol femení que contribuirà a fer més visible els esports practicats per dones. Els partits es retransmetran en línia (streaming).0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page