top of page

Sant Boi renova per dos anys més el Distintiu per la Igualtat de gènere d'àmbit municipal

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | IGUALTAT | DISTINTIU

Publicidad


L'any 2019, Sant Boi va rebre per primer cop el Distintiu per a la Igualtat de Gènere Norma SG City 50-50, un segell internacional concedit per l'associació Forgender Seal als ajuntaments que destaquen per la integració de la perspectiva de gènere en totes les seves polítiques i actuacions. Ara la ciutat renova l'acreditació per dos anys més, fins al 2023.


La renovació del distintiu es produeix després d'una avaluació sobre la incorporació de la perspectiva de gènere durant aquest període a totes les polítiques públiques dissenyades i implementades per l'Ajuntament de Sant Boi en tots els àmbits, així com per la valoració de les accions previstes per als pròxims dos anys.


Com en la primera ocasió, Sant Boi obté la certificació amb el nivell de municipi 'capdavanter', que és el nivell màxim dels tres previstos (inicial, avançat i capdavanter).

El Distintiu per a la igualtat de gènere és el primer segell internacional de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere destinat específicament als municipis. Amb aquesta certificació, Sant Boi deixa palès el seu compromís polític i estratègic per la igualtat efectiva entre dones i homes amb l'objectiu d'afavorir la construcció d'una societat més justa i igualitària.


Com a reconeixement extern, valora i reforça el compromís històric de Sant Boi amb la igualtat de gènere. Des de l'any 1992, l'Ajuntament ha posat en marxa múltiples serveis i recursos per a la promoció de la igualtat i l'atenció a les víctimes de les violències masclistes. L'any 2018 Sant Boi va ser declarada oficialment 'ciutat feminista' pel Ple municipal.



0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page