top of page

Sant Boi 34a Ciutat Gegantera de Catalunya 2022

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | CIUTAT GENGATERA | CATALUNYA

Publicidad


L'any 2022 Sant Boi és 34a Ciutat Gegantera de Catalunya. Les activitats commemoratives tindran lloc entre el 13 i el 15 de maig. El programa d'actes es va presentar durant l'assemblea de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya que va tenir lloc a Tortosa el 5 de març.



La inauguració del monument de Ciutat Gegantera, cercaviles, plantada i passejades de gegants, concerts i altres activitats ompliran Sant Boi d'aquesta tradició popular catalana.

La Colla de Geganters i Grallers de Casablanca va impulsar la candidatura de Sant Boi, encara que la pandèmia va obligar a ajornar la celebració, prevista inicialment per a l'any 2020.

Sant Boi Ciutat Gegantera Catalunya 2022

L'organització de l'esdeveniment ha fet una crida per participar com a voluntaris o voluntàries en la posada en marxa i celebració dels actes.


L'any 1985 l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va instituir la celebració anual de Ciutat Gegantera. La ciutat proclamada esdevé punt de trobada de nombroses parelles de gegants i altres elements de festa relacionats amb la cultura tradicional catalana (gegantons, caps grossos, nans i altres figures.




0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page