top of page

Sant Boi participa a Barakaldo, jornada sobre el repte de la transformació digital a les ciutats

NOTÍCIES SANT BOI | DIGITALITZACIÓ CIUTATS | TECNOLOGIA

 

Publicidad

 

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha participat aquest dijous, dia 10 de juny, a la jornada 'La ciutat davant el repte de la transformació digital', organitzada per l'Ajuntament de Barakaldo amb la col·laboració de TECH friendly i Vodafone.La campanya Som primavera!, una injecció d'optimisme per reactivar l'economia local a Sant Boi

L’1 de maig s’activa la zona taronja a la platja de Gavà

El Reloj de Paula abre la jornada de debate sobre maltrato infantil “Maltratadas y Olvidadas"


La trobada, celebrada a Barakaldo, ha permès reflexionar a l'entorn de la digitalització de les ciutats i les ciutats intel·ligents. L'alcaldessa de Sant Boi ha intervingut en la taula rodona 'La digitalització com a actiu de ciutat' juntament amb representants dels ajuntaments de Màlaga, Alcalà de Guadaira, Sant Feliu de Llobregat i Bilbao.


Lluísa Moret ha explicat que la transformació digital i tecnològica ocupa una posició prioritària en l'estratègia de Sant Boi com a ciutat. "Com ha quedat clar durant la pandèmia", ha dit, "l'accès a la tecnologia és un dret de ciutadania que ha d'estar al servei de les necessitats de les persones".


L'alcaldessa ha defensat que la digitalització ha de ser inclusiva i equitativa "per no deixar ningú enrere " i fruit d'un procès de transició que ha de "capacitar i empoderar la ciutadania" proporcionant-li "competències i instruments".


Lluïsa Moret també ha afirmat que la digitalització és "un dret bàsic necessari per accedir a altres drets bàsics com l'educació, la sanitat o el treball".


La benvinguda institucional de la jornada ha estat a càrrec de la viceconsellera de Tecnologia, Innovació i Transformació del Govern Basc, Estíbaliz Hernáez. La trobada ha finalitzat amb les intervencions d'Amaia del Campo, alcaldessa de Barakaldo , i Arturo Rodríguez, subdirector de Territorios Inteligentes de Red.es


#SantBoi #tecnologia #digitalització #transformació #digital #ciutat #dret #TECHfriendly #innovació

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page