top of page

Refugis climàtics per un estiu amb bona salut a Sant Boi de Llobregat

NOTICIES SANT BOI | ESTIU | REFUGI CLIMÀTIC


La salut de les persones és una de les principals prioritats de l'Ajuntament de Sant Boi.


A l'estiu, les altes temperatures fan necessari extremar les precaucions i prendre mesures per prevenir i mitigar els seus efectes negatius, especialment en relació amb les persones vulnerables: infants, gent gran, persones amb malalties cròniques...


Cal tenir en compte que el canvi climàtic i els seus efectes són també una font de desigualtats.Refugis climàtics

A Sant Boi, ciutat pionera en la creació d'aquests espais, disposem de vuit Refugis Climàtics que formen part de la xarxa metropolitana de l'AMB.


El seu objectiu és proporcionar durant l'estiu condicions de confort tèrmic, descans i seguretat a la ciutadania per millorar la salut de les persones.


Quatre són exteriors i quatre interiors:


Refugis exteriors

-, Parc de la muntanyeta (+piscina d'estiu)

-, Parc de Marianao

-, Parc de Can Julià

-, Plaça dels Focs de Sant Joan


Refugis interiors

-, Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Juliol i agost: De dilluns a dijous de 15 a 21 h, divendres de 9 a 15 h, dissabte i diumenge tancat)

-, Biblioteca Maria Aurèlia Capmany (Juliol: De dilluns a dimecres de 15 a 20 h, dijous 9.30 a 13.30 h i de 15 a 20 h, divendres de 9.30 h a 15 h, dissabte i diumenge tancat. Agost tancat)

-, Can Massallera (Juliol: De dilluns a divendres de 9 a 22 h, dissabtes i diumenges: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Agost: de dilluns a divendres de 9 h a 15 h. Caps de setmana tancat)

-, Cal Ninyo (Juliol: De dilluns a dijous de 9 a 22 h, divendres de 9 a 15 h, dissabtes i diumenges tancat. Agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Caps de setmana tancat)Publicitat0 comentarios

Comentários


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page