top of page

Quins seran els principals artistes i grups que faran concert a la Festa Major de Sant Boi?

NOTICIES SANT BOI | FESTA MAJOR | CONCERT SANT BOI


Els dos grans concerts gratuïts de la Festa Major tindran com a escenari el carrer de Baldiri Aleu.


La La Love You

La nit de divendres 17 (22 hores) hi actuaran els La La Love You, coneguts per ‘hits’ com ‘El fin del mundo’ -la cançó ‘indie’ espanyola més escoltada de la història-, ‘Más colao que el colacao’ o ‘El principio de algo’. Fa només dos mesos que van debutar al Wizink Center. Tota una carta de presentació.


The Tyets

Per al dissabte 18 tenim l'altra gran cita d'aquesta edició, l’actuació en directe de The Tyets. Són sens dubte un dels grups del moment, un autèntic fenomen de masses gràcies a temes tan populars com ‘Coti x Coti’, ‘Olivia’ o ‘Bailoteo’ (22 hores).
A l'altre escenari habitual de la Festa Major, la plaça de l’Agricultura, gaudirem d'actuacions fantastiques durant aquest 3 dies:


Los Niños Jesús

La nit de divendres hi actuarà Los Niños Jesús, la banda del mediàtic Jordi Évole i els seus amics santboians, que assagen habitualment als locals de la Unión Extremeña de Sant Boi (00.30 hores).


Los Zigarros

El dissabte 18 tocarà la banda valenciana Los Zigarros, que presenta el disc ‘Acantilados’, produït per Leiva (00.15 hores).


OBK

I el diumenge dia 19, podrem gaudir de la música dels històrics OBK, el grup de pop electrònic que més discos ha venut en la història de la música a Espanya (23 hores).


Nit Knaya amb grups locals, a Cal Ninyo

En horari nocturn, Cal Ninyo acollirà el divendres 17 la Nit Knaya, una petita programació que dona veu i escenari a grups de la ciutat, com Psyko Corps, Os Voltor i Último Rekurso.


El programa de la Festa Major

Si vols consultar tot el programa de la Festa Major de sant boi et pots descarregar el programa amb totes les activitats d'aquesta edició. Són més de cinquanta.Publicitat0 comentarios

コメント


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page