top of page

Programació Festa Major de Sant Boi: concerts de Camela, Doctor Prats, Loquillo i Fuel Fandango

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES SANT BOI | MÚSICA | FESTA MAJOR SANT BOI


La Festa Major de Sant Boi escalfa motors. Del 19 al 22 de maig, la ciutat tornarà a viure la seva gran festa de l'any, amb més d'una cinquantena de propostes per a públics de totes les edats. Els grans concerts musicals conviuran amb activitats de cultura popular, espectacles de participació comunitària i actuacions d'artistes i grups de la ciutat, que faran de la Festa Major un aparador privilegiat del talent local.


La Festa Major s'iniciarà el divendres 19 a la plaça de l'Ajuntament amb el pregó i s'acabarà el dilluns 22 amb el piromusical al parc de la Muntanyeta.


Els concerts

Els caps de cartell d'aquesta edició són Camela i Loquillo (que actuaran al carrer Baldiri Aleu), Fuel Fandango i Doctor Prats (a la plaça de l'Agricultura). Els seus concerts seran gratuïts.


Camela i Loquillo

Camela, 'grup referent de la 'tecnorumba', retrà homenatge a l'univers Star Wars amb el seu nou disc 'Que la música te acompañe' (divendres). Loquillo arribarà a Sant Boi amb la gira 'El rey', on combina noves cançons amb els himnes generacionals del seu repertori de sempre (dissabte).


Fuel Fandango i Doctor Prats

Fuel Fandango, un dels grups nacionals amb més projecció internacional, porta a la ciutat la trencadora Gira Romances (divendres). També està previst un concert de Doctor Prats, el grup protagonista de la darrera gran revolució de la música en català (dissabte).


Tribut a la Carrà, Hotel Cochambre, Itziar Castro i Los 40

La programació musical inclou un tribut a Rafaella Carrà, la gran icona italiana del pop, un concert d'Hotel Cochambre per ballar, cantar i riure, ‘Los 40 on tour’ amb els ‘dj’ Adrià Ortega i Neus González i l’espectacle d’Itziar Castro ‘Con el corazón por delante’.


Música ‘made in Sant Boi’

Cal Ninyo i la plaça de l'Agricultura seran els aparadors de la música local. Cal Ninyo acollirà divendres la Nit Knaya, amb els grups santboians Jo Ni Cas, 13 grados i La Pereza del Loco, i el dissabte, un concert de Carmen Doraá, candidata al millor àlbum de música flamenca als darrers Latin Grammy. A la plaça de l’Agricultura es podrà de gaudir de més música ‘made in Sant Boi’, amb concerts de Xavi Flores, Blether, Deskartats i el col·lectiu La Ratonera, amb Lia Khali com a artista convidada.


Publicidad


Dansa i teatre 'made in Sant Boi'

La Jove Companyia de Dansa de Sant Boi organitza el festival SBEM-Sant Boi es Mou, que comptarà amb l'actuació d'intèrprets professionals, i l'Estudi-Escola de Dansa presenta coreografies de dansa contemporània. A més, Can Massallera acull l'obra de teatre 'El joc de la veritat', escrita i dirigida pel santboià Miquel Murga i interpretada entre altres per un altre santboià, Roger Cantos.


Espectacles participatius

La programació de la Festa Major inclou enguany dos espectacles comunitaris que comptaran amb la participació de la ciutadania: la coreografia grupal del Sant Boi Balla i un espectacle comunitari amb cercavila al barri de Camps Blancs, en el marc del projecte Camps Blancs Transforma.


I moltes coses més...

Al programa de la Festa Major hi caben moltes altres propostes: el festival flamenc amb concert de María de la Colina, una conferència sobre les pel·lícules filmades a Sant Boi al llarg de la història, el concert d'orquestres, cors i bandes del Daltabaix, la final del concurs 'slam poetry' dels instituts, una exposició sobre el menjar en l'època romana, el ball de la gent gran, un vermut solidari, la trobada 'Animals i Cia', un espai familiar dedicat al cicle de l'aigua, una ballada de swing o la festa gran de la gent gran...


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page