top of page

Sant Boi 1r Premi Manel Esteller d'Iniciació a la Recerca Biomèdica amb la ministra Diana Morant

Actualizado: 12 abr

NOTÍCIES SANT BOI | RECERCA BIOMÈDICA | MANEL ESTELLER


Sant Boi presenta la convocatòria del primer Premi Manel Esteller d’Iniciació a la Recerca Biomèdica. Un premi que estarà dotat amb 40.000 € destinats a finançar els dos primers anys de tesi doctoral del guanyador.



El guardó ha estat presentat oficialment al Campus Docent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi en un acte presidit per la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el doctor santboià Manel Esteller.


El jurat del premi estarà format pel doctor Manel Esteller, l'alcaldessa de Sant Boi, un investigador recongut de l'àmbit de la Biomedicina. el regidor de Salut de l'Ajuntament de Sant Boi i el president del Clúster de Salut Mental de Catalunya.


La finalitat d’aquest premi impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi és fomentar l’investigació biomèdica en malalties malignes de la sang mitjançant la incorporació d’un/a investigador/a predoctoral a l’Institut d’Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras on iniciarà la seva carrera científica sota la direcció del doscto Manel Esteller.



REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page