top of page

El Papiol viurà la 39a Festa de la Cirera i de productes de la terra amb un format més reduït

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | FESTA DE LA CIRERA | PROGRAMACIÓ

 

Publicidad

 

La 39a edició de la Festa de la Cirera tindrà lloc al Papiol el primer cap de setmana de juny. La fira, torna en un format més reduït i adaptada a les mesures COVID.




La normalitat torna gradualment al Papiol i una bona mosta d'això és la celebració de la 39a Festa de la Cirera. La fira de productes alimentaris torna, però ho fa amb un format més reduït i adaptant-se a les circumstàncies actuals.


El recinte firal, situat a la pista lúdicoesportiva estarà perimetrat, d'aquesta forma es podrà controlar l'aforament (50% dins de la fira) i també facilitarà una entrada i sortida més àgil i segura. Dins no es podrà: menjar, beure ni fumar.


A banda de la fira s'han organitzat diverses activitats per tal que als papiolencs i papiolenques gaudeixin d'un cap de setmana al municipi.


- La primera proposta tindrà lloc el dissabte 5 de juny a les 19 hores, és una activitat d’animació infantil dirigida al públic familiar amb un aire de circ que es farà a la pista lúdicoesportiva.


- La segona activitat va dirigida al públic jove i adult, ja que és una activitat d'escapisme en grup i es realitza diumenge 6 de juny a la plaça de Gaudí a les 10.30 hores.


- D’altra banda, el castell del Papiol obre les seves portes el dissabte 5 de juny de 18 a 20 h per a tothom qui vulgui descobrir la planta baixa d’aquest edifici emblemàtic. L’entrada és lliure, però hi haurà control d’accés per garantir la seguretat dels visitants.


- La darrera proposta cultural per aquesta edició de la Festa de la Cirera és una exposició a la Biblioteca Valentí Almirall, organitzada per l'Associació de Pagesos del Papiol i que té com a protagonista a la cirera. Aquesta exposició es podrà visitar només durant el cap de setmana d'11 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores el dissabte i de 10 a 14 hores del diumenge.



Aforament controlat i entrades amb reserva prèvia

Totes activitats tenen l'aforament limitat i per poder participar cal reservar entrades prèviament. Les entrades són gratuïtes, nominals i intransferibles. Cal acudir a l'acte amb l'entrada.

Per aconseguir entrades per l'activitat familiar heu d'escriure un correu electrònic a papiol.cultura@elpapiol.cat.

Per participar a l'activitat d'escapisme cal entrar en www.totjugar.cat/escapapiol.html


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page