top of page

Lluïsa Moret, copresidenta de l'Assemblea Digital d'Alcaldes i Alcaldesses del moviment Living-In.EU

Actualizado: 12 abr

NOTICIES SANT BOI | LLUÏSA MORET | LIVING-IN EU


Publicidad


L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha estat seleccionada com a copresidenta de l'Assemblea Digital d'Alcaldes i Alcadesses, juntament amb l' alcalde d'Oulu (Finlàndia), Seppo Määttä. Seran durant dos anys la veu de tots els alcaldes i les alcaldesses de la Unió Europea a la junta directiva del moviment Living-in.EU, impulsat per Eurocities.


L'Assemblea Digital d'Alcaldes i Alcaldesses és l'òrgan assessor polític que proporciona l'orientació estratègica al Living-in.EU, una iniciativa de les ciutats, regions i estats membres de la UE sobre transformació digital. Living-in EU funciona com una plataforma cooperativa que dona suport a les ciutats i les comunitats per accelerar la seva transformació digital en línia amb el Pacte Verd Europeu, tot assegurant el lideratge tecnològic alhora que es respecten els valors europeus, la diversitat i els drets digitals.

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

"Sant Boi té un compromís ferm amb la transformació digital per afrontar reptes urbans interconnectats. Com a ciutat europea mitjana, una de les nostres prioritats polítiques és treballar per la inclusió digital , inclosa la lluita contra l'escletxa digital de gènere. Per això, copresidir l'Assemblea Digital d'Alcaldes i Alcaldesses és una excel·lent oportunitat per garantir que el full de ruta de la transició digital no deixi ningú enrere".


Seppo Määttä, Alcalde d'Oulu

"A Digital Oulu hem après que la transformació digital urbana és un procés a llarg termini, complex i multifuncional, que desafia el lideratge estratègic i la presa de decisions polítiques. Una ciutat pot actuar com a plataforma per a la transformació digital en diferents rols, com ara responsable de la política, líder de l'ecosistema o soci del projecte. Com a ciutat, estem ben posicionats per tenir un impacte positiu de moltes maneres diferents: trobar la millor opció sovint reflecteix la història, la visió, els objectius i els recursos d'una ciutat".


Un dels primers passos previstos per les dues ciutats serà desenvolupar una 'nota conceptual breu' per descriure les dues àrees prioritàries identificades: inclusió digital/cohesió digital/bretxa digital (Sant Boi) i la ciutat com a plataforma (Oul)

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page