top of page

La quinzena edició dels Premis Delta premiarà iniciatives empresarials referents en sostenibilitat

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES LLOBREGAT | PREMIS DELTA | SOSTENIBILITAT


Publicidad


Els guardons s'han presentat en una roda de premsa conjunta dels ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat, Gavà i Viladecans


Els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2022-23 reconeixeran empreses del territori creades entre 2018 i 2021 que promouen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides . La quinzena edició dels guardons s'ha presentat el pasat dijous, dia 20 d'abril.


Es tracta d'una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat, Gavà i Viladecans. Cadascun d'aquests ajuntaments atorgarà un premi entre les iniciatives empresarials (inclosos els comerços) presentades a la seva ciutat. S'apostarà per accions empresarials recents que generin valor i impacte social i que constitueixin una referència de desenvolupament sostenible a la zona Delta del Llobregat.

Així, es reconeixeran iniciatives basades en el desenvolupament d'energies netes, en la creació de llocs de treball dignes, en el creixement econòmic, el consum i la producció responsable, en l'acció pel clima o la indústria, i les orientades a la innovació i noves infraestructures sostenibles, entre d'altres.


Els ajuntaments de la zona Delta del Llobregat organitzen conjuntament des de fa més de vint anys els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, un esdeveniment bianual que dona suport i reconeix l'activitat emprenedora i el dinamisme empresarial present en aquests municipis.


L'edició d'enguany s'ha presentat oficialment en una roda de premsa a la Sala Petita del teatre Atrium Viladecans. En representació de Sant Boi hi ha assistit la regidora de Desenvolupament Econòmic, Elisabet Latorre.


Les candidatures es podran presentar entre finals de maig i finals de juny. La sol·licitud per participar serà gratuïta i, per presentar-la, les persones emprenedores comptaran amb el suport dels serveis tècnics d'emprenedoria de la seva població. Cada premi tindrà una dotació de 2.000 euros.

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page