top of page

La gran Cavalcada de reis a Sant Boi de Llobregat dijous 5 a les 17h

Actualizado: 12 abr

NOTÍCIES SANT BOI | CAVALCADA REIS | RUTA CAVALCADA REIS


Publicitat


El dijous 5 de gener és la nit més màgica de l’any. Els Reis Mags de l’Orient seran a Sant Boi per portar els millors desitjos per a tothom i omplir d’alegria i d’il·lusió els nens i les nenes de la ciutat i les seves famílies.


Els hàbitats animals Enguany, Ses Majestats estrenen carrosses, dissenyades pel santboià Jose Manuel Dana. L’escenografia de la comitiva reial ens convida a fer un itinerari per descobrir el món dels animals i de les construccions que fan per viure, en un imaginari fantàstic per somiar abans de recollir-nos a casa per esperar la visita nocturna dels Reis.Horaris de la Cavalcada 17.00 h: Espectacle de benvinguda al parc de la Muntanyeta (llac de la Deessa) 17.30 h: Sortida de la Cavalcada (pel carrer de Baldiri Aleu) 21.00 h: Arribada a la plaça de l’Ajuntament i lliurament de les Claus de la Ciutat


Recorregut Parc de la Muntanyeta, carrer de Baldiri Aleu, ronda de Sant Ramon, av. Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament.


Carrers sense música Els carrers sense música habilitats per a les criatures que per salut ho necessiten seran l’avinguda Onze de Setembre (entre ronda de Sant Ramon i Jaume Balmes) i carrer de Pablo Picasso (entre Girona i plaça dels Salesians).


Entitats participants Tots som Santboians, Casa Cádiz, Casa Sevilla, AFA Casablanca, AFA Benviure, Esplai Cargol, Comissió Festes Ciutat Cooperativa, Diables Casablanca, Gegants Casablanca, Federació d’Entitats Garrofers, Creu Roja, Protecció Civil i ADF. (Direcció artística: Lola Cabello, Pepi Hernández i Laura del Valle)


0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page