top of page

La Fira i la 64a Exposició Nacional de Roses del 6 al 8 de maig a Sant Feliu de Llobregat

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS ESPAÑA | EXPOSICIÓ ROSES | SANT FELIU DE LLOBREGAT


Aquest cap de setmana, Sant Feliu de Llobregat enceta la primera Fira sense restriccions després de la pandèmia, estrenant un nou model de festa amb un programa d'activitats en què cultura, gastronomia i comerç s'aglutinen al voltant de la rosa com a símbol de la ciutat. La nova configuració contempla la creació de cinc punts d'interès que configuren nou recinte firal, que combina espais ja coneguts per la ciutadania, com l'Exposició Nacional de Roses al Palau Falguera, amb d'altres de nova creació, entre els quals hi ha l'espai Gastronomia a la plaça del Vuit de març.


Divendres 6 de maig, a les 18 h, la Sala Ibèria acollirà el tradicional pregó de les roses, enguany a càrrec d'una de les figures emblemàtiques del panorama comercial santfeliuenc, Loli Viso, qui des de fa més de 40 anys regenta la Peixateria Loli al barri de Falguera. L'acte també comptarà amb la presència com a convidat institucional del Ministre d'Universitats, Joan Subirats.

El pregó serà l'avantsala de la inauguració, a les 19.30 h, de l'esdeveniment més important que acull la ciutat durant els propers dies, la 64a Exposició Nacional de Roses, que organitza Amics de les Roses i que enguany girarà sobre tres eixos: les activitats al Palau Falguera, la mostra Sant Feliu façanes amb roses i la XXIV Trobada de la coordinadora d'entitats de bonsai de Catalunya.


A les 20.30 h el comerç prendrà el relleu i arribarà el torn de desvetllar un dels nous punts de La Fira 2022 amb la inauguració de l'espai Gastronomia al plaça del Vuit de març. Allà també es presentarà i degustarà el nou regal institucional de l'Ajuntament, en el mateix escenari en què dos dies més tard, diumenge 8 a les 12 h, se celebrarà una altra de les cites imperdibles d'aquestes festes: l'acte institucional de reconeixement al mèrit comercial.


Programa d'activitat: www.santfeliu.cat/lafira


0 comentarios

Commenti


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page