top of page

La 76a Fira de la Puríssima de Sant Boi, la més sostenible de la història

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | FIRA DE LA PURÍSSIMA | SOSTENIBILITAT


Publicitat


En sintonia amb l’estratègia de Sant Boi com a ciutat, la 76a edició de la Fira de la Puríssima serà la més sostenible de la història. El certamen constituirà un aparador privilegiat de l’aposta del municipi per un nou model de desenvolupament urbà que està permetent a Sant Boi avançar cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible recollits en el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana Local, sempre en col·laboració amb els agents socials i econòmics.

A la Fira, l’aposta de Sant Boi per la sostenibilitat es farà visible en tres elements principals: la promoció del vehicle elèctric, el subministrament d’energia d’origen verd i local a totes les parades i la difusió a l’estand municipal dels valors naturals del municipi.


GRAN EXPOSICIÓ DE VEHICLES ELÈCTRICS

Al carrer de Baldiri Aleu, a la zona destinada a l’automoció, hi haurà l’espai expositiu ‘El vehicle elèctric, motor de la mobilitat sostenible’. Per primer cop, tots els concessionaris de l’associació Sant Boi Motor-Ciutat de la Mobilitat Sostenible mostraran junts la seva gamma completa de cotxes elèctrics.


ELECTRICITAT D’ORIGEN 100% RENOVABLE

Les parades i els espais expositius de la Fira s’alimentaran per primer cop amb energia 100% renovable. Barcelona Energia proporcionarà energia d’origen verd i local que permetrà generar un 19% d’estalvi en el consum elèctric i evitar l’emissió a l’atmosfera de 2.420 tones de CO₂.

VIATGE SENSORIAL PER LA NATURA LOCAL

Integrada a la Carpa Saludable i Sostenible, l’exposició municipal convida enguany a fer un viatge sensorial per l’entorn natural de Sant Boi. Un espai singular que posarà en relleu un patrimoni agrícola, fluvial i forestal privilegiat, únic a la comarca, que la ciutat ha sabut preservar.

UN CARTELL FRUIT DEL TALENT JOVE LOCAL

L’elecció de la imatge és una aposta pel talent jove local. El cartell de la 76a Fira de la Puríssima s’ha escollit a partir de les propostes recollides mitjançant un encàrrec col·lectiu a la classe de 2n de Batxillerat Artístic de l’Institut de Camps Blancs. L’autora és una jove de 16 anys, Blanca Pavón.


UNA FIRA EN PLENA NORMALITAT

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, la Fira de la Puríssima de Sant Boi recupera el 100% de la presencialitat en aquesta 76a edició. Ens retrobarem amb les activitats i el recorregut de sempre per omplir els carrers amb l’entranyable ambient que es genera en aquests dies sempre especials per a tota la ciutat.

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page