top of page

Jornada lúdica per descobrir el Parc Ambiental Torre de la Vila de Sant Boi

NOTICIES SANT BOI | PARC AMBIENTAL | JORNADA LÚDICA


El dissabte 23 de març hi ha prevista una jornada lúdica al Parc Ambiental Torre de la Vila. Hi podràs conèixer aquest espai públic situat just al límit del nucli urbà amb la zona forestal, entre els carrers Riera Fonollar i Joventut. Una oportunitat per descobrir i aprendre de la natura en un entorn proper.Una jornada plena d'activitats

S'han previst activitats per a tots els públics, com ara jocs de pistes i tallers, durant tot el dia a partir de les 11 hores.

Durant la jornada es donarà a conèixer l'arbre que Sant Boi ha escollit per participar com a ciutat al projecte #UnÁrbol por Europa.


Com gaudir del Parc Ambiental?

El Parc Ambiental de la Torre de la Vila, que forma part de l'Anell Verd de Sant Boi, és un espai versàtil i inclusiu on pots practicar esport, passejar, relaxar-te i gaudir de la natura.

 

Para atenció als itineraris senyalitzats per descobrir millor els seus valors. També pots seguir una ruta gamificada, amb un joc de preguntes i respostes.


Un parc, tres ambients

  • Una zona de jocs infantils, amb mobiliari inclusiu

  • Una pineda de pins pinyers renaturalitzada amb alzines 

  • La Masia Torre la Vila, equipament d'educació ambiental (residus, energia, cicle de l'aigua i biodiversitat)


Refugi climàtic i llar per a la flora i la fauna

Aquest espai de la ciutat ofereix refugi i aliment a moltes espècies de flora i fauna. Arbres i plantes com àlbers, pins, alzines, figueres, joncs o llentiscles hi conviuran amb animals com eriçons, borinots, papallones o marellengues.

A més, el parc absorveix diòxid de carboni i agents contaminants, tot millorant la qualitat de l'aire, i per tant servirà com a refugi climàtic durant el temps de més calor.


Publicitat0 comentarios

コメント


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page