top of page

El Festival Altaveu de Sant Boi i els seus Premis reconeixen la trajectòria de Santiago Auserón

Actualizado: 7 sept 2022

NOTÍCIES SANT BOI | MÚSICA | FESTIVAL ALTAVEU | PREMIS ALTAVEU

Publicidad


La cerimònia de lliurament dels Premis Altaveu 2022 del Festival Altaveu de música donarà el tret de sortida aquest dijous, dia 8 de setembre, a Can Massallera a la 33a edició del Festival Altaveu de Sant Boi.


Els Premis Altaveu són una cita clàssica del calendari musical on es valor la tasca d'artistes, entitats i iniciatives que han enriquit de forma destacada la música del país durant el darrer any.


Els guardons Premis Altaveu reconeixen aquest cop la trajectòria de Santiago Auserón, la veu i les paraules d’Enric Cassasses, la valentia de Mariola Membrives, la constància de The New Raemon, l’impressionant encert d’Anna Ferrer, el compromís de la Biblioteca Vapor Vell i el regal màgic de l’últim àlbum de l’Orchestra Fireluche.


El jurat dels Premis Altaveu 2022 destaca la trajectòria de Santiago Auserón com "un mestre inquiet i compromès que forma part de la banda sonora de moltes de les nostres vides".


El poeta Enric Cassasses rebrà el Premi Alça la Veu, per "una veu que s'alça i arriba a l'ànima, que crida en silenci i canta en companyia".


També es reconeix el treball de Mariola Membrives , "una artista amb majúscules", que ha tornat a demostrar la seva valentia amb el disc 'La Babilonia' i les seves lletres alliberadores.


De The New Raemon, el jurat ha volgut felicitar els 15 anys de 'A propósito de Garfunkel' i valorar alhora la seva "constància i capacitat creativa".


"Sola dalt de l'escenari", es diu d'Anna Ferrer , "demostra que la tradició es pot convertir en el fet més present i potent", com passa amb el disc 'Parenòstic', que ha impressionat el públic.


Un altre reconeixement és per a l'Orquestra Fireluche i el seu integrant màgic, Pau Riba, que "ens han regalat 'Segona florada' i ens han fet sentir felicitat i agraïment".


De la Biblioteca Vapor Vell , el jurat destaca que ha esdevingut, durant les darreres dues dècades, "un centre de referència pel que fa a la documentació i divulgació musical contemporània".


El Festival Altaveu de Sant Boi, un dels festivals públics amb més recorregut i evolució del país, aposta per la diferència i la singularitat, desmarcant-se dels circuits massius i comercials. La programació que tindrà lloc del 9 a l'11 de setembre és plena de propostes úniques .


En són alguns exemples l'estrena de 'Homenaje a la generación del 27' de Lagartija Nick , la revisitació que Marcel Bagés i el David Soler faran del mític disc 'The Dark Side of the Moon' de Pink Floyd o la destacada participació d'artistes locals amb els Hip Hop Horns Collective.


Pots consultar tota la programación del festival Altaveu de Sant Boi en: https://festivalaltaveu.cat/

Festival Altaveu Sant Boi de Llobregat

留言


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page