top of page

El Festival Altaveu 2023, del 8 al 10 de setembre, aposta per músiques singulars i de qualitat

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIES SANT BOI | FESTIVAL ALTAVEU | MÚSICADel 8 al 10 de setembre tindrà lloc la 34a edició del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat. La programació d’enguany s'ha presentat aquest dimecres, 19 de juliol, als jardins de Can Torrents. Com un dels festivals públics més antics de Catalunya, l'Altaveu aposta per propostes singulars, de qualitat musical i en formats pròxims.En aquesta edició sonaran cançons i intèrprets amb identitat i valors, i noves formes musicals que sorgeixen de l'arrel. El festival ens convida a "mirar d'endins cap enfora", a "conèixer-nos millor i entendre d'on venim per poder continuar endavant".


A ritme de folk, rumba, flamenc, hip hop, urban o rock, la programació compta amb grans cantautors com Ismael Serrano i Maro, potents propostes internacionals com les de Júpiter and Okwess i Eli Paperboy Reed o música que beu directament de la tradició com les del santboià Ros, de l’espectacle 'Una nit de Rumba Catalana amb Peret Reyes' o del valent nou flamenc de Mariola Membrives.El públic també podrà gaudir de propostes actuals i incendiàries en termes musicals i de missatge com les que aporta Santa Salut, el pop electrònic amb ramificacions de Soledad Vélez i projectes folk amb un llenguatge propi com els de Ferran Orriols i River Omelet.


Com cada any, l'Altaveu ha preparat una producció pròpia. És a càrrec un col·lectiu de joves santboians vinculats al la Plataforma d'Educació Social de Sant Boi (PES), el grup de post-rock Böira i Atzur visuals, que crearan conjuntament un concert acompanyat amb un espectacle d’arts visuals.


El Col·lectiu Karxofarock en col·laboració amb La Ratonera, proposa a totes les famílies descobrir l’univers del hip hop a l’ Altaveu en Família i es continua portant música més enllà dels escenaris amb l’Altaveu +: fira del disc, xerrades, documentals i l'exposició 'Ídols'.

Amb el concurs per a bandes de l' Altaveu Frontera i el cicle Descobrim Altaveu , es valora a artistes emergents de molta qualitat. El festival vol estar a prop de les persones joves, tot apostant pel seu talent. Per aquest motiu, a l'escenari de la plaça de l'Ajuntament actuaran els guanyadors de l'Altaveu Frontera (Bounce Twice i Raquel Lua) i es coneixeran les propostes d'Álvaro Sola i Kris Tena.


La presentació de la 34a edició del festival ha estat a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret; el regidor de Cultura, José Manuel González Labrador, i el director de l'Altaveu, Víctor Partido. L'Altaveu tornarà a fer de Sant Boi, aquest setembre, la capital de la música.

0 comentarios

Commentaires


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page