top of page

Escolars de Sant Boi participen en un excercici de confinament durant la prova de sirenes de risc químic

NOTICIES SANT BOI | ESCOLES SANT BOI | RISC QUÍMIC


L'ajuntament de Sant Boi col·labora amb Protecció Civil de la Generalitat en una prova pilot per a la promoció i sensibilització sobre el confinament de la població en cas de risc químic. Aquest dimecres, dia 29 de maig, s'ha realitzat una prova de sirenes de risc químic a 22 municipis del Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.L'ajuntament ha dut a terme durant aquest mes de maig diferents accions per difondre entre la ciutadania el risc químic i les mesures d'autoprotecció, mitjançant una campanya informativa duta a terme pels serveis locals de protecció civil, que han rebut una formació específica amb aquesta finalitat.


Exercici de confinament

Durant la prova de sirenes, l'acció més simbòlica ha estat la realització d'un exercici de confinament per part d'un grup d'una vintena d'alumnes de 2n de Primària de l'Escola Llor mentre participaben en una activitat del projecte Rodaescola, dedicat a la promoció de l'ús de la bicicleta a l'entorn educatiu.

Aquesta activitat s'ha dut a terme a la plaça de Teresa Valls i Diví, just al costat de l'equipament de L'Olivera, on hi ha una de les sirenes de risc químic que s'ha activat durant la prova. Quan han sonat les sirenes, tots els nenes i els profesors s'han confinat a l'interior de l'edifici, tot baixant les persianes i tancant les finestres com a mesures més segures davant d'aquest tipus de risc.Publicitat0 comentarios

Comentarios


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page