top of page

Les entitats de Sant Boi es retroben en un acte públic després de dos anys de pandèmia

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS SANT BOI | PANDÈMIA | ENTITATS SANT BOI


Amb el lema 'Retrobem-nos', 200 persones de les entitats de Sant Boi s'han aplegat als jardins de Can Torrents aquest dimecres, dia 29 de juny, en un acte de retrobament després de més de dos anys de pandèmia.


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït el treball de les entitats, que ha considerat com una font d'inspiració per a la ciutat, i ha agraït el seu esforç en temps difícils per seguir donant vida a Sant Boi i posant els drets i les necessitats de les persones en el centre.

En la seva intervenció, Lluïsa Moret ha destacat la renovació generacional que s'està produint al teixit associatiu de Sant Boi. L'alcaldessa ha valorat que, fins i tot en temps de pandèmia, hagin emergit noves entitats.


Les persones assistents a l'acte han participat en una dinàmica de grups ('Què ens inspira'?) enfocada a facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi d'experiències amb l'objectiu de fer emergir històries inspiradores, en línia amb la nova marca de ciutat ('Sant Boi pura inspiració').


L'acte celebrat als jardins de Can Torrents ha donat continuïtat a la trobada que l'Ajuntament venia mantenint cada any amb les entitats de la ciutat fins a l'inici de la pandèmia.

0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page