top of page

Els escriptors de Viladecans protagonitzen la Diada de Sant Jordi 2022

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | CULTURA | DIADA DE SANT JORDI 2022


Des d’avui, dimarts 19, fins al proper dimarts 26 d’abril Sant Jordi prèn els carrers de Viladecans. La festa del llibre i la rosa presenta títols i activitats familiars al carrer i els casals de barri de Viladecans.


La Diada de Sant Jordi 2022 concentrarà al Barri Antic de Viladecans el gruix de les activitats els dies 22 i 23 per convidar a gaudir de la celebració a la ciutat. El Racó de les Lletres, l’espai de presentació de llibres a la ciutat, es trasllada als jardins de Magdalena Modolell i al carrer de Sant Joan, davant la llibreria Els nou rals. Entre el 19 i el 22 d’abril es presentaran llibres, alguns d’autors i autores locals –com Albert Villanueva– i d'altres de més mediàtics, com el periodista i corresponsal de TV3 a Rússia, Manel Alías.


Els dies 22 i 23, davant la llibreria Els nous rals, com ja és tradicional, hi haurà una parada de venda de llibres. El mateix dia 23, també davant d’Els nou rals, cinc autors i autores locals –Patricia Aliu, Toni Colàs, Juanma Martínez, Nati Regàs i Micaela Serrano– també seran protagonistes de la diada amb una trobada dinamitzada en què llegiran part de les seves obres.


Moltes propostes per als infants


Per primera vegada, els casals de barri i els ateneus municipals oferiran una àmplia oferta d'activitats per viure el Sant Jordi en família. S’hi podran fer tallers de manualitats i dibuix, però també escoltar poesia, participar en concursos i gaudir d'un photocall per compartir fotos a les xarxes amb el hashtag #santjordialcasal. Les activitats per Sant Jordi també inclouen recitals de poesia –amb participació oberta a la ciutadania–, música, contacontes i dos espectacles infantils. A més, l’Arxiu Municipal fa jornada de portes obertes per mostrar una selecció dels seus documents.


Una de les cites culturals més esperades i estimades lluirà de nou a la ciutat després de dos anys de pandèmia. La festa dels llibres i l’amor torna carregada d’activitats per a totes les edats, impulsades per l'Ajuntament amb la col·laboració de moltes entitats i la llibreria Els nou rals.


Més informació: www.viladecans.cat/santjordi

0 comentarios

תגובות


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page