top of page

Els dies 1 i 2 d'abril el Poble Espanyol acollirá el "San Miguel GastroFest Km0" amb producte fresc

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | POBLE ESAPNYOL | GASTROFEST


El San Miguel GastroFest Km0 portarà a restauradors de Sabors de l’Horta i producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat fins al Poble Espanyol.


Els pròxims dies 1 i 2 d’abril el Poble Espanyol es convertirà en un petit tros del Baix Llobregat acollint la primera edició del San Miguel GastroFest Km0, una gran festa de la gastronomia de proximitat, on el públic assistent podrà gaudir d’una vintena de propostes culinàries que els restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat elaboraran amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.El certamen, impulsat per l’AGT Baix, Cerveses San Miguel i el Poble Espanyol, compta amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb l’objectiu de portar els productes frescos de la comarca fins a l’emblemàtic recinte de la ciutat comtal. I ho farà de la mà de diversos restauradors, també es farà una gran calçotada, i s’oferiran maridatges gastronòmics variats.


Durant tot el cap de setmana, xefs del Baix Llobregat –integrants del col·lectiu de restaurants Sabors de l’Horta–, cuinaran platets amb producte fresc i de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat com a ingredient principal: carxofa del Prat, calçots, pollastre Pota Blava, espàrrecs de Gavà… Així, participaran en el San Miguel GastroFest Km0 els restaurants Cèntric Gastrobar, El Regust, La Masia Emilio Sánchez, Rústic, Cortijo i Simfonia; l’Ermita de Brugués, El Palau Vell, i Les Vinyes. A més, els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat tindran també un espai reservat per a oferir-hi carxofes i calçots acabats de collir.


El públic podrà tastar els platets elaborats pels restaurants (cadascun n’oferirà dos), que es mouran entre l’estil més tradicional i la cuina creativa, i sempre amb el producte fresc com a protagonista. Per completar l’experiència gastronòmica, cada platet es maridarà amb una cervesa San Miguel diferent. A més de l’oferta dels restauradors del Baix Llobregat i de Barcelona, es podrà gaudir d’un menú Calçotada en una àmplia i agradable zona a l’aire lliure, amb música en directe.


Les entrades per al San Miguel GastroFest Km0 ja es poden adquirir a www.poble-espanyol.com

Per 5€ (inclou una consumició) i 25€ la del menú Calçotada. Les degustacions de platillus tindran un preu de 6€.

0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page