top of page

El PSC presenta a Lluïsa Moret per renovar el mandat com a alcaldessa de Sant Boi

Actualizado: 12 abr

NOTÍCIES SANT BOI | PSC | ELECCIONS MUNICIPALS

Publicidad


El passat divendres 17 de març el PSC va presentar a Lluïsa Moret per renovar el seu mandat com a alcaldessa de Sant Boi de Llobregat. L'acte es va desenvolupar al Poliesportiu La Parellada de Sant Boi.


L'acte que va comptar amb prop d'un miler de persones va començar amb un seguit de missatges solidaris defensant els drets de les dones, els col·lectius més desfavorits, els joves...



Conduït per la politòloga de Sant Boi Sandra León, la presentació va estar avalada pel primer secretari de PSC, Salvador Illa, que va destacar la capacitat i trajectòria de la candidata Lluïsa Moret. Una persona capaç, perseverant i fidel a les seves conviccions feministes.


Illa, en la seva intervenció, va explicar de quina manera entén el PSC la política: En positiu, tranquil·la, sense confrontacions i la política que busca consens i solucions als problemes que preocupen a la ciutadania.


Lluïsa Moret, actual alcaldessa de Sant Boi i candidata a la nova legislatura va remarcar la importància d'afavorir l'entesa entre totes les parts, escoltar i treballar creant aliances de futur.


La seva conclusió va ser molt clara: Vull continuar treballant per Sant Boi. Concepte que queda reflectit en el lema de la seva campanya: Sant Boi sempre amb tu.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page