top of page

El Nadal arriba a tots els barris de Sant Boi de Llobregat

NOTICIES SANT BOI | NADAL | BARRIS SANT BOI


Un any més els carrers i les places de tots els barris de Sant Boi llueixen el seu enllumenat nadalenc. L' 1 de desembre ens vam reunir a la Plaça de l'Ajuntament per fer l'encesa d'aquest enllumenat, que marca l'inici oficial de la temporada de Nadal a la ciutat.


Sant Boi té enguany 170 arcades amb llums de Nadal a una quinzena de carrers, principalment a l'eix comercial, i els elements de decoració lumínics habituals dels darrers anys per guarnir la ciutat i incentivar les compres al comerç de proximitat.


També va ser el punt de partida de la campanya comercial pel nostre valuós i tan necessari comerç local, que, com sempre, continua col·laborant juntament amb NEl Nadal arriba a tots els barris de Sant Boi els mercats municipals, per oferir productes frescos, de temporada i de proximitat per aquestes dates tan especials. Després de l'espectacle infantil, els protagonistes i encarregats de pitjar el botó per a l’encesa va ser l'alumnat de l'Escola Antoni Tàpies amb motiu de l'any Tàpies en commemoració del centenari del naixement de l'artista.


Estalvi energètic de l'enllumenat

En consonància amb les mesures d’estalvi energètic que la ciutat impulsa des de fa uns anys, el conjunt d'instal·lacions d'enllumenat provenen d'energies netes; permetent un estalvi econòmic i de l'impacte mediambiental. A més, les llums s’apagaran a les 22 h, coincidint amb l’horari comercial.


Activitats nadalenques

El Nadal a Sant Boi es presenta amb un ampli ventall d'activitats per a tots els públics. Això és gràcies, un any més, a la iniciativa de moltes entitats, associacions, agents culturals i la cooperació de l’Ajuntament per organitzar i oferir activitats diverses en aquestes dates tan esperades. En són alguns exemples l'activitat de fer cagar al tió de Nadal, que tindrà lloc diversos dies i punts de la ciutat per arribar a tots els barris. Un any més, el grup teatral santboià Tripijoc ens farà gaudir d'Els Pastorets de Sant Boi. També estan previstes les tradicionals cantades de nadales, el concert de l'orquestra simfònica del Vallès, els espectacles familiars, el concert de Cap d'Any de la Coral Renaixença i la cercavila de l'Home dels nassos. Com cada any, l'arribada de la Flama de la Pau anirà a càrrec de l'AEiG Sant Ramon Nonat al pessebre tradicional de la plaça de l'Ajuntament.


Més activitats nadalenques

A més del ja tradicional Campament Reial (dies 3 i 4 de gener), enguany trobareu una nova oferta d'activitat nadalenca del 21 al 31 de desembre: el Bosc dels Somnis. Un indret màgic on tot és possible, llums nadalenques, molta màgia i uns personatges fascinants per viure en primera persona la il·lusió del Nadal en un recorregut a Can Julià. No ens podem oblidar tampoc del Mercat de Nadal a la Pl. Teresa Valls i Diví, que tindrà lloc el 16 de desembre. Allà s'hi podran trobar parades de comerços i entitats del barri i els i les més petites podran entregar les seves cartes a Ses Majestats els Reis d'Orient. També podran gaudir de les activitats, tallers i animació infantil preparades. Tampoc hi pot faltar el tradicional pessebre vivent, amb totes les escenes típiques de Nadal al Pati de la Parròquia Sant Pere Apòstol.



Publicitat



0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page