top of page

El Mitma anuncia l'aprovació de les obres per finalitzar la variant de la C-245

Actualizado: 7 nov 2022

NOTÍCIES SANT BOI | OBRES C-245 | TRANSPORT I MOBILITAT


Publicitat


La represa de les obres de construcció de la variant de la carretera C-245 (nova autovia B-25) ja està més a prop. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha anunciat que el Consell de Ministres aprovarà aquestes obres en la sessió del pròxim dimarts. Els treballs s'iniciaran al llarg de l'any 2023.


L'anunci l'ha fet la ministra del Mitma, Raquel Sánchez , durant la celebració a Sant Boi de la I Fira de la Logística 4.0, amb el lema 'Connexions que mouen el món'. La ministra també ha confirmat que la finalització de les obres, parcialment executades, formarà part del pròxim pressupost estatal. (Nota de premsa del Mitma)



Les actuacions previstes, amb un cost global de 63 milions d'euros, milloraran les connexions entre les infraestructures de l'entorn mitjançant la construcció de 2,26 quilòmetres de la nova autovia B-25 (entre la ronda Litoral i l'autopista C-32) i la remodelació d'alguns enllaços a la zona.


Aquestes obres, llarg temps esperades i reivindicades a Sant Boi, han de posar solució a les dificultats que pateix la ciutat en els accessos al nucli urbà per carretera i, especialment, a la rotonda de la Parellada . L'actuació principal del projecte permetrà connectar millor les carreteres C-32, C-245, BV-2002 i el nucli viari de la nostra ciutat.


El projecte inclou 750 m de carril bici al llarg del traçat de la nova autovia des del camí d'accés a l'ETAP de Sant Joan Despí fins a la Parellada de Sant Boi. Aquest tram donarà continuïtat al carril bici de la C-245 per anar a Cornellà.


Un altre projecte que ha fet un pas endavant recentment és el futur Tren del delta , que permetrà disposar d'una connexió sostenible i d'alta capacitat entre Sant Boi, Castelldefels, Gavà i Viladecans. La signatura del contracte per redactar l'estudi d'alternatives tècniques per aquesta infraestructura ferroviària es va produir la setmana passada.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page