top of page

El festival NextgenFest dona a conèixer la música de joves artistes de Sant Boi

Actualizado: 12 abr

NOTICIES SANT BOI | FESTIVAL NEXTGENFEST | MÚISCA JOVES ARTISTES



Ainoa Muñoz, de 21 anys, ha estat la guanyadora del festival de música jove NextgenFest de Sant Boi, celebrat aquest pasat dissabte 13 de maig a l'Escola Antoni Gaudí. La iniciativa forma part dels projectes seleccionats als Pressupostos Participatius.


Unes 300 persones van assistir en directe al festival, organitzat per Inputs i l'Ajuntament de Sant Boi. A més d'Ainoa Muñoz hi van concursar artistes locals com Vinyet Sanchís, Darío Téllez, Dunia Luque, Lídia Edo i VOEM&Briant Jux.


Com a guanyadora del festival, Ainoa Muñoz enregistrarà ara i podrà editar un EP amb tres cançons.


La persona guanyadora s'ha escollit mitjançant un sistema de votació mixte, que combinava l'opinió del públic, recollida mitjançant una app (871 vots), i el veredicte d'un jurat especialitzat. La valoració del jurat ha tingut en compte la qualitat musical, la interpretació de temes d'elaboració pròpia, la presència sobre l'escenari i el suport aconseguit pels artistes a les xarxes socials.


El festival de música NextgenFest és un dels primers projectes que s'han dut a terme a la ciutat arran de les propostes ciutadanes seleccionades als Pressupostos Participatius . Aquesta proposta, que va aconseguir el suport de més d'un centenar de persones, plantejava organitzar un festival de talent jove amb artistes de Sant Boi.




0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page