top of page

Dues noves línies d'autobús arriben a l'Hospital de Sant Boi desde Vallirana, Cervelló, Corbera...

Actualizado: hace 16 horas

NOTÍCIES CATALUNYA | MOBILITAT | AUTOBÚS


Publicidad


El dilluns, dia 21 de març, ha tingut lloc l'acte de presentació de les noves línies d'autobús que donen accés a l'Hospital de Sant Boi des dels municipis de Vallirana, Cervelló, La Palma de Cervelló i Corbera.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, participa a la presentació de les dues noves línies d'autobús que arriben a l'Hospital de Sant Boi

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, que ha acompanyat el vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.


Les línies 574 i 575 donen resposta a les necessitats de mobilitat de 40.000 persones residents en aquests quatre municipis, que han passat a tenir com a centre de referència l'Hospital de Sant Boi.

La línia 574 fa el recorregut Corbera de Llobregat-La Palma-Molins de Rei–Hospital de Sant Boi. La línia 575 segueix la ruta Vallirana– Cervelló–Sant Vicenç dels Horts–Hospital de Sant Boi.#SantBoi #Vallirana #Cervello #Corbera #autobus #PalmaCervello

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page