top of page

Es va celebrar aquest cap de setmana a Viladecans la 15a Fira Medieval

NOTÍCIES VILADECANS | FIRA MEDIEVAL | CULTURA

 

Publicidad

 

La quinzena edició del Mercat Medieval, organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament, es va celebrar aquest cap de setmana –divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de novembre– als carrers del Barri Antic i l’Eixample. Durant tres dies, el Barri Antic i el carrer Doctor Reig van ser l'epicentre de cercaviles, activitats familiars i parades d'alimentació, artesania i altres productes.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles


Rutes teatralitzades, activitats per petits i grans, parades d'artesanies i menjar, espectacles itinerants i un sopar medieval han format part un cap de setmana cultural on sortir al carrer significava fer un retrocés en el temps.


Una cercavila va inaugurar el Mercat Medieval el divendres. Per als infants hi va haver jocs gegants medievals de fusta al carrer del Sol, una escola de cavallers i atraccions sostenibles als jardins de Magdalena Modolell, i tot un campament medieval i un taller d’escuts, espases i corones al carrer Sant Joan.


Per tancar la jornada del divendres hi va haver un espectacle nocturn amb malabars de llum, foc i pirotècnia per a tots el públics.


El dissabte es van celebrar espectacles itinerants a càrrec de Ghawazee (dansa oriental), La Cirquestra (música i malabars) i Caravan Espectacle (espectacle de circ teatre). D'altra banda, unes visites teatralitzades, a càrrec d’una companyia d’actors, acompanyats de diversos personatges de l’època, van recórrer els carrers per donar a conèixer la història i els secrets de Viladecans.


Finalment, es va tancar la jornada del dissabte amb una cercavila de llum, el Gran Sopar medieval i l’espectacle de foc El ritual de Farralis. El diumenge es va gaudir de les mateixes activitats, excepte les que van tancar les dues primeres jornades.


#Viladecans #mercat #medieval #comerç #activitats #infants #dansa #música #malabars #circ #teatre #espectacles #cultura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page