top of page

L'Altaveu 2022 aposta per ser un festival de descobertes amb propostes úniques i singulars

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS SANT BOI | ALTAVEU 2022 | MÚSICA


Sant Boi viurà del 8 a l'11 de setembre la 33a edició de l'Altaveu. El festival de música de la ciutat ha presentat una programació que comptarà amb propostes úniques i singulars, tot apostant per la diferència, desmarcant-se dels circuits de música més comercials i convidant artistes que estan en un moment especial o volen crear alguna cosa única. L'Altaveu 2022 serà un festival de descobertes.


La programació s'ha presentat aquest dijous, dia 7 de juliol, als jardins de Can Castells. L' acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el regidor de Cultura, José Manuel González Labrador, i el director artístic del festival, Víctor Partido.


En aquesta edició, hi haurà estrenes i espectacles expressament pensats per a l'Altaveu, com 'Homenaje a la generación del 27', de Lagartija Nick , o la revisitació a càrrec de Marcel Bagés i David Soler del mític àlbum 'The dark side of the Moon', de Pink Floyd. Artistes locals acompanyaran els All Star Horns en una producció que aportarà sàvia jove i creativa al cartell del festival.


L'habitual presència del rock es concretarà enguany en concerts de Germán Salto i Th'Booty Hunters, autors d'un dels millors discos de l'any 2022.


El públic de l'Altaveu també podrà gaudir de la veu privilegiada de Júlia Colom i d'artistes com Gracià Pedro, b1N0, La Ludwig Band o Papa Orbé y los Científicos del Sabor.


La secció Altaveu Frontera continuarà donant suport a propostes emergents. Les propostes guanyadores d'aquesta edició han estat la barcelonina Crisbru i el Nerea Bassart Trio, de Valls.


Una de les novetats de la programació serà el Descobrint Altaveu , on Carlota Flaneur i Mar Pujol oferiran concerts íntims després de compartir una estona de conversa amb el públic i amb l'equip de l'Altaveu.


Fora dels escenaris, Altaveu+ presentarà atractius com una exposició dedicada al fotògraf Alberto García-Alix , les Converses Altaveu, Altaveu al Cinema, Altaveu en Família i la Fira del Disc i del Llibre Musical.


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page