top of page

L'Ajuntament de Sant Boi s'adhereix a l'Alianza País por la Pobreza Infantil Cero

Actualizado: 7 dic 2023

NOTICIAS SANT BOI | POBREZA INFANTIL | DESIGUALTAT


El Ple municipal ha aprovat per unanimitat l'adhesió formal de l'Ajuntament de Sant Boi a l' Alianza País Pobreza Infantil Cero , una iniciativa impulsada pel l'Alto Comisionado contra la Pobreza Infantil del Govern d'Espanya per lluitar contra les desigualtats que afecten infants i adolescents en situació de vulnerabilitat.


L'Ajuntament de Sant Boi prioritza les polítiques enfocades a la lluita contra les desigualtats en aquestes etapes del cicle de vida, tot destinant a la població infantil i adolescent més vulnerable programes, recursos i serveis que comparteixen les metes i els reptes de l'Alianza País Pobreza Infantil Cero.



L'adhesió a aquesta iniciativa vol servir per reforçar el compromís històric de la ciutat, afavorint la sensibilització de la població sobre la pobresa infantil, la generació d' aliances per combatre-la, la mobilització d 'inversions socials estratègiques i l'impuls d' iniciatives innovadores.


Els principals reptes de l'Alianza País Pobreza Infantil Cero són garantir una educació inclusiva i de qualitat per potenciar el talent i trencar amb la bretxa digital i generar entorns saludables, positius i segurs garantint una nutrició saludable i equilibrada, promovent entorns segurs i protectors i afavorint una participació equitativa.


La lluita contra la pobresa infantil s'enfoca mitjançant una el treball coordinat entre administració pública, empreses, fundacions i tercer sector, sempre tenint en compte la perspectiva de la infància i les seves necessitats.


0 comentarios

Commentaires


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page