top of page

90 joves de Sant Boi reben ajuts municipals per formar-se i millorar les seves oportunitats laborals

NOTICIES SANT BOI | JOVES | OPORTUNITATS LABORALS


90 joves de Sant Boi han rebut enguany beques municipals per un valor global de 30.000 euros. L'Ajuntament concedeix cada any aquests ajuts per a persones de la ciutat d'entre 16 i 35 anys amb l'objectiu de promoure els seus processos d'emancipació i incidir positivament en le seves trajectòries educatives, laborals i professionals.



La majoria dels ajuts concedits en aquesta convocatòria serviran per adquirir material informàtic destinat a l'estudi, com ara ordinadors i tauletes (37 beques), finançar activitats formatives i compra de material didàctic (28 beques) i facilitar la mobilitat a l'hora d'anar a treballar, estudiar o fer voluntariat (20 beques).


També s'han concedit ajuts per afavorir la conciliació de la vida familiar amb la formació i l'ocupació de mares joves i per a projectes de persones joves amb diversitat funcional.

L'equipament municipal Cal Ninyo ha acollit aquest 17 de gener l'acte de signatura del document d'acceptació de les beques, que ha comptat amb la presència de la tinenta d'Alcaldia d'Igualtat i Ciutat Cohesionada, María Valencia, i el regidor de Joventut, Marc Aguilà.


Les Beques Joves es concedeixen des de l'any 2013 a Sant Boi per facilitar el desenvolupament formatiu de les persones en aquesta etapa del cicle vital tot garantint la igualtat d'oportunitats.


Publicitat



0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page