24 de nov de 20212 min.

Sant Boi convida la ciutadania a la campanya "Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes"

NOTÍCIES SANT BOI | VIOLÈNCIA MASCLISTA | MANIFESTACIÓ


¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad


Per commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, l'Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a sumar-se a la campanya ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’. Com l'any passat, es proposa penjar un domàs (peça de tela) amb el lema de la campanya als balcons i les finestres i publicar fotos amb aquest lema a les xarxes socials amb el hashtag #25NRebel i etiquetant a @aixonoesamor_stboi.

Les persones que encara no tinguin domàs el poden recollir gratuïtament entre el 16 i el 24 de novembre als mercats municipals (fins que s'exhaureixin les existències). El mateix missatge es podrà veure també a la façana de l’Ajuntament i a edificis públics com ara casals, mercats, escoles o instituts. A més, des del 15 de novembre circula pels carrers de la ciutat mitjançant publicitat als autobusos de les línies SB1, SB3 i L72.

Amb motiu del 25-N, una altra campanya municipal dona visibilitat a la manera com les violències masclistes es manifesten en l'àmbit concret de les xarxes socials i Internet. Amb el títol 'Xarxes lliures de ciberviolències', durant el mes de novembre es difon un vídeo sobre aquesta temàtica a les xarxes socials de @aixonoesamor_stboi i @igualtatsantboi.

A més, es torna a organitzar la iniciativa 'Mou-te contra les violències masclistes', una acció esportiva col·lectiva que té com a objectiu sumar 25.000 km per mostrar el rebuig col·lectiu envers les violències masclistes. Del 15 al 25 de novembre, la ciutadania pot participar-hi mitjançant qualsevol pràctica esportiva (caminar, córrer, muntar amb bicicleta, nedar...) i des de qualsevol lloc de la ciutat (a la muntanya, a casa, al gimnàs...).

Com cada any, l'Ajuntament i diverses entitats de la ciutat han preparat un extens programa d'activitats per commemorar el 25-N a Sant Boi.

Finalment, el mateix dia 25 de novembre es durà a terme la concentració i lectura del manifest reivindicatiu de la jornada (plaça de l'Ajuntament, 10.30 hores).

A més, l'Ajuntament convoca la ciutadania a sumar-se a la manifestació unitària que tindrà lloc a la tarda a Barcelona per alçar la veu contra les violències masclistes i a la VIII Marxa el Baix Llobregat contra la violència masclista, prevista per al dia 28 de novembre.

#SantBoi #violènciamasclista #campanya #25N #feminisme #xarxessocials #activitats #visibilitat #concentració #manifest #manifestació

0