top of page

Eduard Gómez

"Que ningú et llevi el dret a somiar"

IMG_2033.JPG
pintura.png

L'Eduard Gómez és una persona inquieta per naturalesa. Nascut al barri de les Corts de Barcelona és el més petit de tres germans. Ell diu que va venir a aquest món de rebot (riu). Es porta catorze anys amb la seva germana gran i vuit amb la segona. I va arribar quan els pares havien perdut l'esperança de tenir el fill desitjat.

pintura2_edited_edited.png

L’Eduard recorda amb estima la seva etapa d'infantesa tot i que el pare era un home exigent. Afectuós però exigent. Potser el fet que l'avi va estar empresonat amb 3 penes de mort durant la guerra civil fent treballs forçats i la família desterrada del poble, va marcar el seu caràcter. Recorda amb estima les seves paraules: "Eduard, no ets res de l'altre món però ets un treballador nat i això sempre t'ajudarà"
 

Des de ben petit la seva afició han estat els cotxes i les motos. Amb catorze anys combinava els estudis a l'institut i el treball en pastisseria, amb les carreres de Scalextric. Mentre els companys del "cole" sortien amb noies i tenien ja la seva moto, ell, per finançar-se les despeses de les carreres, mercadejava amb cotxes antics de Scalextric que els hi comprava als companys per 300 pessetes. Cotxes que els companys els hi havien tret d'amagat als pares. Peces que revendria més tard a col·leccionistes per cinc o 10.000 pessetes. Recorda que els Jaguars i els Xaparrals anaven molt buscats. Ell diu que, en aquells temps, era el friqui de l'època (riu).
 

En acabar "l'insti" es va dedicar a treballar en el món del transport, va muntar un restaurant a la Pl. Espanya, on va conèixer a l'Imma, la seva dona, i arran de tres o quatre accidents amb el camió decideix anar a treballar amb el pare a una empresa d'ascensors per més tard muntar la seva pròpia empresa d'instal·lació i manteniment. Com ell diu: "el que té inquietuds i és emprenedor ho porta -de sèrie-. I li agrada arriscar i gaudir dels seus somnis"

martranquilitat.jpg

Ara fent un pas més, afegeix un altre projecte al seu catàleg de somnis: "El Mar de la Tranquil·litat" és una gastro bodega inspirada en el concepte dels platets i les tapes. Un espai acollidor que rep el seu nom del Mar de l’indret a la lluna on va aterrar el 1969 la nau espacial Apol·lo 11, el mateix any que va néixer la dona de l'Eduard. Perquè tot i que el restaurant ha estat dissenyat per la parella, ell ha volgut retre homenatge a la seva companya amb aquest bonic detall.
 

A "El Mar de la Tranquil·litat" trobareu una fusió de conceptes gastronòmics amb una oferta molt temptadora obra del Xef Josep Maria i molt ben representada pel Lluís, l'encarregat, i les dues cuineres, la Jocco i la Nancy.
 

En aquest nou local de restauració ubicat al carrer Miguel de Cervantes de Sant Boi podreu degustar platets i entrepans destacats com el de cranc cruixent amb salsa d'ametlles, l'assortit de patés, el Micuit a la sal, la Burrata fumada amb anxoves de l'escala, els embotits de "Cal Rovira" i moltes sorpreses que s'amaguen a l'interior.

Això si: Si us decidiu a visitar “El Mar de la Tranquil·litat” truqueu per reservar taula! En poques setmanes s'ha convertit en un lloc de molt de trànsit per aquells que són amants de la bona taula. ”
 

Tel. reserves: 93 519 41 15 / 637 09 62 10
Carrer Miguel de Cervantes, 4 - 08830 Sant Boi de Llobregat

bottom of page